σ

Wedding
Φωτογραφίες Γάμου Γιάννενα

...

-Ένας ηλιόλουστος καλοκαιρινός γάμος που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Με τη Ράνια και τον Άκη γνωριζόμαστε από τα χρόνια των διδακτορικών μου σπουδών στο Χημικό. Ζευγάρι "μια ζωή" αποφάσισαν μια καλοκαιρινή ημέρα να παντρευτούν παρέα με τους φίλους τους από τα Γιάννενα και την Αμαλιάδα. Ο Άκης ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι παρέα με τους συγγενείς και τους καλύτερους του φίλους, υπό τους ήχους φυσικά του παραδοσιακού κλαρίνου. Αφού τον ξύρισαν και τον έντυσαν, όλοι μαζί βγήκαν στο δρόμο και κλείνοντας την κυκλοφορία χόρεψαν με την ψυχή τους.

Η Ράνια ετοιμάστηκε στο κοινό σπίτι της με τον Άκη παρέα με όλους τους φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν από την Αμαλιάδα. Το δάσος δίπλα στο σπίτι μας έδωσε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε το νυφικό με ιδιαίτερο τρόπο. Η στέψη είχε προγραμματιστεί σε μια από τις πιο κεντρικές εκκλησίες των Ιωαννίνων, το Αρχιμαντρειό και η δεξίωση στο Κτήμα Χήτος λίγο έξω από τα Γιάννενα.

Για τη φωτογράφιση του ζευγαριού, κατευθυνθήκαμε την επόμενη ημέρα στο πανέμορφο Μέτσοβο και πιο συγκεκριμένα στη λίμνη των πηγών Αώου πίσω από το χιονοδρομικό Μετσόβου. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο εκπληκτικό όσο και η δυνατή σχέση που ενώνει το ταιριαστό νεόνυμφο ζευγάρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ Γιάννενα Ιωάννινα

Wedding Photography Ioannina
up